Türkoğlu İlkokulu
Türkoglu İlkokulu /Gazi mahallesi/Temelli caddesi no20 /Sincan/Ankara

VİZYON

Temelinde bilgi ve sevgi anlayışı olan bir ortamda iyi insan, iyi vatandaş yetiştiren, Öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçeceği mesleğe uygun ortaöğretim programları veya diğer kurumlara yönelten, Tabiatı tanıyan, seven ve koruma bilincine sahip bireyler yetiştiren, Sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, Eğitim-öğretimde toplam kaliteyi yakalayan başarılı bir ilköğretim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Egitim-ögretimde kaliteyi yakalamak , ögrenci merkezli egitimi uygulayarak bütün ögrencilerin bilgiye ulasmanin yollarini bilen, atak, girisken, soru soran, arastiran, sorgulayan, yeteneklerinin farkinda olan, Atatürk ilke ve Inkilaplarini benimseyen ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara bilgi çaginin ihtiyaçlarina cevap verecek bir yetenek kazandirmak için vardir.

Normal Öğretim

Başlama saati: 09.00 Bitiş saati: 14:45